RUGAO PACKER MACHINERY CO., LTD е изграден во 2015 година. Ние сме трговска компанија и производител на машини за рециклирање на пластика. Машина за инјектирање пластика. Машина за дување на мувла. Машина за правење маски и така натаму. Имаме професионален технички тим за техничка поддршка и услуга.


2015 Години--Компанија изградена. Нашиот тим работи за пластични машини.


2015-2017 годинаГо добивме нашиот тим за продажба. Технички тим. И, започнуваме да истражуваме и дизајнираме машини. Имаме способност да произведуваме. Понудете машини на нашите клиенти. Исто така услуга за нашите клиенти.


2017-2021 годинаИзвезувавме машини во многу различни земји. Како што е Шпанија. Мексико Бразил Колумбија.Тајланд. Виетнам. Палестина. Етиопија. Сенегал Нигерија и некои други земји. Исто така, го подобруваме квалитетот на нашата машина според повратните информации од клиентите.


RUGAO PACKER MACHINERY CO., LTD е професионална производител и трговско друштво за сите видови машини за рециклирање пластика. Машини за правење маски. Пластичен фен за инфрацрвена кристализација. Пластична машина за инјектирање и мувла. Пластична машина за дување на мувла и така натаму. Ние сме професионалци за правење машина за рециклирање на отпадна пластика. Пластични филмови линија за гранулирање и нивната помошна машина. Нашите производи главно се извезуваат во Европа. Латинска Америка. Среден Исток. Јужна Азија и Африка.
Ние секогаш нудиме машини со добар квалитет на клиентите кои доаѓаат од целиот свет. Со напредна технологија, искусни инженери и квалификувани работници. Имаме можност да произведуваме специфични машини според барањата на клиентите.


Пластична линија за миење. Пластична гранулациона линија. Пластичен уништувач (уништувач на единечна и двојна вратило). Пластичен фен за инфрацрвена кристализација. Пластични филмови машина за стискање и гранулирање. Неткаен машина за правење маски за лице. Машина за инјектирање пластика. Пластична машина за дување.