Избрани производи

Копродукции Rugao Packer Machinery Co., LTD.

RUGAO PACKER MACHINERY CO., LTD е една од производителите и добавувачи на кинески фен, пластика дробилката, уништувач на пластика. Ние сме професионалци за правење машина за рециклирање на отпадна пластика. Пластични филмови линија за гранулирање и нивната помошна машина. Ние секогаш нудиме машини со добар квалитет на клиентите кои доаѓаат од целиот свет. 2015 Години - Изградена компанија. Нашиот тим работи за пластични машини.2015-2017 Го добивме нашиот тим за продажба. Технички тим. И, започнуваме да истражуваме и дизајнираме машини. Имаме способност да произведуваме. Понудете машини на нашите клиенти. Исто така услуга за нашите клиенти. 2017-2021 година извезувавме машини во многу различни земји. Како што е Шпанија. Мексико Бразил Колумбија.Тајланд. Виетнам. Палестина. Етиопија. Сенегал Нигерија и некои други земји. Исто така, го подобруваме квалитетот на нашата машина според повратните информации од клиентите.

Нови Продукти

 • ПЕТ дробилката за шишиња

  ПЕТ дробилката за шишиња

  Дробилката за шишиња ПЕТ е за дробење отпад ПЕТ шише до ПЕТ снегулки. Може да се користи за дробење на ABS, PS и некои други тврди материјали. Оската за дробење е дизајнирана според специјално материјалите за шишиња ПЕТ. Може да работи со вода. За ладење на температурата на сечилото.

  Научи повеќе
 • Дробилка за пластични филмови

  Дробилка за пластични филмови

  Дробилка за пластични филмови е за дробење отпад ПП-филмови. ПП ткаени вреќи. Може да се користи и за дробење хартии. Пластични кеси. Земјоделски филмови. Истегнување филмови. И така натаму.

  Научи повеќе
 • Дробилка за пластични цевки

  Дробилка за пластични цевки

  Дробилка за пластични цевки е за дробење отпад од пластични материјали. Пластични цевки, пластичен тапан и некои други материјали до мали парчиња. Имаме различни модели според различните барања на клиентите.

  Научи повеќе

Вести