Линија за перење пластични филмови

Пакер беше формиран официјално во 2015 година, како професионална фабрика за миење на мијалник во Кина пластични филмови и линија за перење на пластични филмови, ние сме силна сила и целосно управување. Исто така, имаме сопствена лиценца за извоз. Ние главно се занимаваме со правење серија пластични дробилки, пластични уништувачи, пластични фен и така натаму. Ние се држиме до принципот на ориентација кон квалитетот и приоритетот на клиентот, искрено ги поздравуваме вашите писма, повици и истраги за деловна соработка. Ние ве уверуваме за нашите квалитетни услуги во секое време.

1. Линијата за перење на пластични филмови главно се користи за рециклирање на отпад ПП-филмови. Земјоделски филмови итн.
2. Да се ​​отстранат песокот, етикетите и отпадните материјали од пластичните филмови.
3. Линијата за перење на пластични филмови за отпадоци работи целосно автоматски.
4. Материјалите од целата линија ќе бидат од не'рѓосувачки челик.

Лесно одржливо Линија за перење пластични филмови со сертификација за CE може да биде специјално прилагодено од Packer. Тој е еден од производителите и добавувачите во Кина. Нашиот дизајн вклучува напредни, најнови, издржливи и други нови елементи. Можеме да ве увериме дека високиот квалитет на 77 77 произведен во Кина е со ниска цена. Вие не се грижите за нашата цена, ние можеме да ви го дадеме нашиот ценовник. Кога ќе ја видите понудата, ќе откриете дека можете да купите попуст најновата продажба на Линија за перење пластични филмови со ефтина цена. Бидејќи нашата фабричка понуда е на залиха, можете да купите најголем дел од неа. Со нетрпение очекувам да работам со вас.