RUGAO PACKER MACHINERY CO., LTD е една од производителите и добавувачи на пластични машини за сушење пластика, дробилка за пластика, уништувачи на пластика. Ние секогаш нудиме машини со добар квалитет на клиентите кои доаѓаат од целиот свет. Со напредна технологија, искусни инженери и квалификувани работници. Имаме можност да произведуваме специфични машини според барањата на клиентите.